ukenru
obvinuvacheniy-u-vbivstvi-17-osib-u-seredniy-shkoli-na-pivdni-floridi-viznav-provinu

Обвинувачений у вбивстві 17 осіб у середній школі на півдні Флориди визнав провину

 • 15872 переглядiв

КИЇВ. 16 лютого. УНН. Ніколас Круз зізнався в тому, що він у середу відкрив стрілянину з гвинтівки AR-15, убивши 17 осіб у середній школі американського міста Паркленд (штат Флорида). Про це повідомляє УНН з посиланням на телекомпанію CNN, яка має у своєму розпорядженні судові матеріали.

“У своїй заяві Круз вказав, що саме він був тим стрільцем, який проник на територію школи з гвинтівкою AR-15 і почав стріляти в учнів у коридорах та інших приміщеннях. Круз заявив, що приніс додаткові магазини з патронами, ховаючи їх у рюкзаку до тих пір, поки не зайшов до школи для скоєння нападу”, — цитує телекомпанія витримки одного з судових матеріалів.

“Круз також визнав, що, коли учні стали рятуватися втечею, у нього визрів план позбутися AR-15, патронів і захисного жилета, щоб непомітно змішатися з натовпом”, — йдеться в документі. Молода людина в четвер постав перед судом, де йому були пред’явлені звинувачення в ненавмисному вбивстві по 17 пунктам. Крузу відмовлено в праві вийти на свободу під заставу до початку судового розгляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США розповіли подробиці життя флоридського стрільця

Відомо, що Ніколас Круз раніше навчався в школі, де вчинив бійню, і був виключений за порушення дисципліни. Поліцейські затримали його приблизно в півтора кілометрах від місця трагедії. Круз не чинив опору.

Слід зазначити, що згідно з повідомленням газета The Wall Street Journal, правоохоронні органи неодноразово навідувалися в будинок Ніколаса Круза в американському місті Паркленд (штат Флорида), де той проживав зі своїми прийомними батьками та братом. Причиною тому були скарги на його поведінку.

Нагадаємо, згідно з повідомленням CNN, щонайменше 17 людей загинули унаслідок стрілянини у середній школі Stoneman Douglas High School міста Паркленд (штат Флорида). За словами шерифа округу Броуард (штат Флорида), винуватця стрілянини у середній школі Stoneman Douglas High School міста Паркленд заарештували: ним виявився 19-літній Ніколас де Хесус Крус, випускник цієї школи. Поліцією встановлено, що раніше злочинець навчався в цій школі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП