oblashtuvannia-fortyfikatsii-na-kyivshchyni-kravchenko-rozpoviv-pro-stan-robit

Облаштування фортифікацій на Київщині: Кравченко розповів про стан робіт

 • 21887 переглядiв

Начальник Київської ОВА доповів про будівництво фортифікацій та протитанкових ровів у регіоні. Запроваджено антикорупційні заходи та залучено експертів для контролю якості та витрат.

Начальник Київської ОВА Руслан Кравченко взяв участь у нараді під головуванням Президента України Володимира Зеленського щодо безпекової ситуації та захисту державного кордону.  Кравченко розповів про роботу, яка триває  з облаштування фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень в області, повідомляє УНН

Поінформував про роботу, яка триває на Київщині з облаштування військових інженерно-технічних фортифікаційних споруд та ліній невибухових загороджень. Всі роботи ведемо виключно відповідно до завдання, поставленого військовими та під їхнім чітким супроводом. Облаштовуємо взводні опорні пункти, протитанкові рови, малопомітні перешкоди, захисні споруди тощо – повний комплекс всього, що необхідно для міцних рубежів та захисту наших людей від ворога", -

-  написав Кравченко на сторінці у Facebook.

Голова ОВА розповів також про пакет антикорупційних заходів, запроваджених на Київщині. "Якість будівництва та ефективне використання коштів – це те, чого вимагаю від кожного підрядника. Контроль постійний та жорсткий", – наголосив начальник КОВА.

Кравченко нагадав, що Київщина залучила фахівців Київського науково-дослідного інституту судових експертиз до експертизи кошторисної частини проектів будівництва та технагляду за всіма будівельними роботами.  Крім того,  фахівці КНДІСЕ та Інституту судових експертиз ім. Засл. проф. М.С. Бокаріуса проводять паралельну будівельно-технічну експертизу виконаних робіт. Остаточна оплата здійснюється лише за результатами цієї експертизи. 

Будівництво фортифікацій: на Київщині запровадили багаторівневий контроль за роботами12.07.24, 13:43

Популярні

Новини по темі