obama-ofitsiino-pidtrymav-harris-yak-kandydata-v-prezydenty-ssha

Обама офіційно підтримав Гарріс як кандидата в президенти США

 • 12100 переглядiв

Барак і Мішель Обама висловили повну підтримку Камалі Гарріс як кандидату в президенти США. Колишній президент заявив, що вони зроблять все можливе для її перемоги на виборах у листопаді.

Колишній президент США, демократ Барак Обама і його дружина Мішель висловили повну підтримку віцепрезиденту країни Камалі Гарріс як кандидату в президенти США на цьогорічних виборах. Колишній президент Сполучених Штатів заявив, що вони зроблять все можливе для її перемоги на виборах у листопаді, пише УНН.

Деталі

"Раніше цього тижня ми з Мішель подзвонили нашій подрузі Камалі Гарріс. Ми сказали їй, що вважаємо, що з неї вийде фантастичний президент Сполучених Штатів, і що вона має нашу повну підтримку. У цей критичний для нашої країни момент ми зробимо все можливе, щоб вона перемогла в листопаді. Ми сподіваємося, що ви приєднаєтесь до нас", - написав Барак Обама у X.

Нагадаємо

Раніше ЗМІ повідомили, що колишній президент США Барак Обама, як очікується, публічно висловить свою підтримку Камалі Гарріс, як новому кандидату в президенти.

Повідомлялося, що Обама і Гарріс розмовляли кілька разів відтоді, як президент Джо Байден, колишній віцепрезидент за часів Обами, відмовився від участі в передвиборчих перегонах у неділю. Обама невдовзі після цього прокоментував рішення Байдена, втім тоді не оголосив, що підтримує кандидатуру Гарріс.

Популярні

Новини по темі