novyi-antyrekord-48-cholovikiv-v-kamazi-namahalys-nezakonno-potratyty-do-moldovy

Новий антирекорд: 48 чоловіків в КАМАЗі намагались незаконно потратити до Молдови

 • 14319 переглядiв

Прикордонники затримали КАМАЗ з 48 чоловіками призовного віку, які намагались незаконно перетнути кордон з Молдовою. Кожен мав заплатити 150 тис. грн за "комфортабельну" поїздку організатору.

Неподалік державного кордону правоохоронці заблокували "КАМАЗ". У кузові вантажівки знаходилося 48 чоловіків призовного віку, які намагались незаконно потрапити до Молдови. Щодо порушників склали адмінпротоколи, вантажівку вилучили. Про це УНН повідомляє і посилання на Держприкордонслужбу України.

Деталі

Як повідомляється, охоронці держрубежу з використанням безпілотника відслідкували рух порушників та на околиці села Чорна Подільського району зупинили вантажівку.

Вантажний автомобіль, попри відсутність будь яких умов для перевезення людей, "під верх" був "забитий" чоловіками.

Всього намагалися незаконно потрапили до Молдови через придністровський сегмент 48 чоловіків призовного віку. Вартість такої "комфортабельної" поїздки складала 150 тис. гривень з кожного "клієнта". Вказану суму останні мали сплатити організатору – адміну одного з телеграм-каналів, в разі їх успішного переправлення.

Аби дістатися кордону, чоловіків на визначених місцях зупинки забирав водій вантажівки. Однак всіх пасажирів затримали, а вантажівку вилучили.

Наразі слідчі дії тривають.

За спробу незаконного перетинання кордону щодо всіх чоловіків складені протоколи про адмінправопорушення. Справи скеровані до суду. Окрім цього, вони притягнуті до адмінвідповідальності за порушення прикордонного режиму.

Намагались втекти до Румунії: прикордонники викрили групу ухилянтів, які намагались переплисти Тису05.08.24, 15:28

Популярні

Новини по темі