nichna-ataka-dronamy-na-kharkiv-travmovano-chotyrokh-liudei-v-prokuraturi-pokazaly-naslidky

Нічна атака дронами на Харків: травмовано чотирьох людей, в прокуратурі показали наслідки

 • 31497 переглядiв

Чотири людини отримали поранення в результаті нічної атаки російських безпілотників на Харків. Частково зруйнована триповерхова комунальна установа

Внаслідок російської атаки безпілотниками по Харкову  у ніч на 23 березня травмовано чотирьох людей. Частково зруйнована триповерхова комунальна установа. Про це УНН повідомляє із посиланням на Харківську обласну прокуратуру. 

Деталі 

Як повідомляється, вночі 23 березня збройні сили рф атакували безпілотниками Основʼянський район  Харкова. Частково зруйнована триповерхова комунальна установа. Сталась пожежа на площі 150 кв.м.

Коли на місце прибули рятувальники та поліцейські, ворог завдав повторного удару. Поранено двох працівників ДСНС та одного Нацполіції. Отримав поранення 18-річний хлопець

- йдеться у повідомленні прокуратури.

Зазначається, що ударною хвилею вибило шибки та вікна у сусідніх житлових будинках.

Всього правоохоронці вилучили уламки трьох БПЛА.

За процесуального керівництва Слобідської окружної прокуратури  Харкова розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Доповнення 

В місті та області відновили електропостачання для понад 440 тис. споживачів після масштабного удару армії рф у ніч на 22 березня.

Популярні

Новини по темі

На Полтавщині вночі збили дев'ять ворожих БпЛА

 • 33328 переглядiв

На Херсонщині за добу загинула одна людина, троє поранених

 • 33673 переглядiв