ukenru
nevidomiy-obstrilyav-avtomobil-politsiyi-v-stambuli

Невідомий обстріляв автомобіль поліції в Стамбулі

 • 9656 переглядiв

КИЇВ. 21 січня. УНН. Невідомий з пістолетом напав на поліцію в Стамбулі у Туреччині в суботу, у день після того, як невідомі з ракетними пусковими установками напали на штаб-квартиру поліції Стамбула і офіс правлячої партії, передає УНН з посиланням на Reuters.

Як зазначають місцеві ЗМІ, нападник відкрив вогонь по поліцейському автомобілі в районі Есеньюрт у Стамбулі і втік після того, як співробітники поліції відкрили вогонь у відповідь. Повідомляється, що зловмисник залишив свій пістолет і сумку з гранатами. Поліція розпочала операцію, щоб зловити нападника.

Повідомлень про втрати під час нападу немає.

Напад став третім з використанням зброї в Стамбулі протягом останніх 24 годин, де невідомі напали на поліцейську дільницю і офіс правлячої партії в п'ятницю.

Зловмисник, який убив 39 людей у ​​нічному клубі в Стамбулі в перший день Нового року, відповідальність за що взяла "Ісламська держава", як вважають, утримується у дільниці, на яку напали в п'ятницю. Нападник на нічний клуб був захоплений в Есеньюрті, де і стався озброєний конфлікт в суботу.

Українські Національні Новини

Новини Світу