ukenru
navchannya-z-tankovikh-strilb-proyshli-u-zoni-vidvedennya-ozbroyennya-zsu

Навчання з танкових стрільб пройшли у зоні відведення озброєння ЗСУ

 • 26065 переглядiв

КИЇВ. 27 листопада. УНН. На одному з полігонів в районі відведення важкого озброєння Збройних сил України відповідно до мінських домовленостей проходять комплексні тактичні заняття з проведенням практичних стрільб із танків з використанням засобів імітації. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Інтенсивне поєднання теорії із практичним відпрацюванням комплексної вправи в останній день тижневого тренінгу забезпечує тренування психологічної стійкості, злагодженість та навченість особового складу, підвищує виживання екіпажів і техніки у реальному бою", - сказав керівник навчальних зборів, заступник командира 1-ої окремої танкової Сіверської бригади підполковник Євген Межевікін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Елітні спецпідрозділи показали, як відточували безпарашутне десантування

Під час занять танкісти відпрацювали стрільбу прямим наведенням штатним снарядом із місця та в русі, ведення оборонного бою, тренування техніки парного виходу машин із бою під ворожим обстрілом, виклик вогневої підтримки, водіння бойових машин, визначення відстані та розпізнавання цілі та організації взаємодії підрозділів у швидкозмінній ситуації бою.

За даними відомства, танкісти постійно вдосконалюють свою майстерність, адже за будь-якої погоди танкові підрозділи ЗСУ мають бути готовими до виконання покладених на них завдань.

Українські Національні Новини

Мультимедіа