ukenru
nato-prahne-stvoryty-mist-dlia-chlenstva-ukrainy-v-aliansi-blinken

НАТО прагне створити міст для членства України в Альянсі - Блінкен

 • 49773 переглядiв

НАТО прагне створити міст для майбутнього членства України в Альянсі, пропонуючи додаткову підтримку і розширюючи співпрацю, оскільки Україна проводить реформи, необхідні для вступу до Альянсу.

Держсекретар США Ентоні Блінкен заявив, що НАТО прагне створити міст для членства України, передає УНН.

Блінкен у Брюсселі сказав журналістам, що НАТО "інтенсивно зосереджена на майбутньому".

Після того як Швеція вперше приєдналася до зустрічі альянсу як новий член, пан Блінкен сказав, що шлях приєднання України в майбутньому обговорюється.

"Союзники по НАТО повинні зробити дві речі": Столтенберг про стратегію допомоги Україні у війні з рф04.04.24, 21:50 • [views_0]

"Ми ще раз підтвердили, що майбутнє України — в НАТО (і) наша мета зараз — створити міст до повноправного членства України, пропонуючи додаткову підтримку та більшу співпрацю, оскільки Україна проводить реформи, необхідні для приєднання до альянсу", - наголосив Держсекретар США.

Він високо оцінив успіхи України в боротьбі з російським Чорноморським флотом, але сказав, що більше допомоги Києву має важливе значення.

Столтенбер розповів про що йшлось на засіданні Ради "Україна-НАТО"04.04.24, 21:21 • [views_0]

Він додав, що хоче, щоб Україна мала армію, яка стримує агресію і здатна належним чином захищатися, і що тривають дискусії щодо того, як цього досягти.

Він додав, що союзники по НАТО перебувають у процесі пошуку нової зброї для Києва.