ukenru
nato-nezabarom-rozpochne-realizatsiyu-drugoyi-chastini-dopomogi-ukrayini-z-kiberbezpeki

НАТО незабаром розпочне реалізацію другої частини допомоги Україні з кібербезпеки

 • 9334 переглядiв

КИЇВ. 18 грудня. УНН. НАТО завершило першу фазу надання допомоги Україні з кібербезпеки у межах трастового фонду і завершує планування другої фази. Про це сьогодні сказав голова представництва НАТО в Україні Александер Вінніков під час круглого столу "Україна - НАТО. Рік зближення та інтеграції. Плани, очікування та підсумки взаємодії", передає кореспондент УНН.

“Трастовий фонд з кібербезпеки. Тут НАТО допомогло Україні сформувати центр з управління кіберінцидентами для того, щоб відстежувати такі інциденти і краще захищатися проти таких атак. І перша фаза цього трастового фонду була завершена. І планування для другої стадії зараз переходить у фінальну стадію”, — розповів він.

Крім того, за словами голови представництва НАТО в Україні, трастовий фонд з питань медичної реабілітації продовжує надавати підтримку інституціям та окремим пацієнтам, фокусуючись на фізичній реабілітації та наданні протезів.

Як повідомляв УНН, членство України в НАТО залежить від виконання поставлених завдань як у сфері оборони та безпеки, політичного й економічного розвитку, а також політичного рішення країн-учасниць Альянсу.

Українські Національні Новини

Політика