napravyv-lysty-do-mizhnarodnykh-orhanizatsii-rf-maie-vidpovisty-za-zlochyny-ombudsman-shchodo-obstrilu-dytiachoi-likarni-okhmatdyt

Направив листи до міжнародних організацій, рф має відповісти за злочини – Омбудсман щодо обстрілу дитячої лікарні "Охматдит"

 • 111099 переглядiв

Омбудсмен Дмитро Лубінець засудив масовану рактну атаку росії по Україні, внаслідок якої постраждала дитяча лікарня "Охматдит" у Києві, зазначивши, що міжнародні організації, які покликані захищати права дитини, не можуть бути осторонь.

Пише УНН із посиланням на пресслужбу уповноваженого ВР із прав людини.

Деталі

Росіяни обстріляли ракетами найбільшу дитячу лікарню України, у якій щорічно в лікарні проводять близько 7 тисяч складних операцій. Точна кількість поранених і загиблих наразі невідома.

Атака рф на Київ: ДСНС повідомляє про збільшення кількості жертв до 808.07.24, 12:34

Просто усвідомте, яку ціль вибрали російські терористи! 

– наголосив Омбудсман.

Дмитро Лубінець підтвердив направлення листів до низки міжнародних організацій із закликом відреагувати на жорстокий терор та цинічні обстріли з боку рф.

Міжнародні організації та організації, які покликані захищати права дитини, не можуть бути осторонь!! РФ має відповісти за скоєні злочини! 

– підкреслив уповноважений ВР із прав людини.

"Охматдит" врятував тисячі дітей. Зараз лікарня пошкоджена ударом рф": Зеленський показав кадри наслідків ворожої атаки08.07.24, 12:21

Популярні

Новини по темі

Як виглядає "Охматдит" після атаки рф: показали світлини

 • 57954 переглядiв