nam-potriben-sche-y-svoyeridniy-emotsiyniy-suverenitet-zelenskiy

Нам потрібен ще й своєрідний емоційний суверенітет, - Зеленський

 • 263187 переглядiв

КИЇВ. 16 липня. УНН. Під час вечірнього звернення, Володимир Зеленський зазначив, що багато людей довіряють будь-якому анонімному джерелу і починають піднімати паніку в суспільстві, тому і "потрібен ще й своєрідний емоційний суверенітет", пише УНН.

Деталі

За словами Зеленського, багато проблем українці створюють самі для себе, довіряючи будь-якому анонімному джерелу... Це набуває іноді просто нездорових форм, коли соціальними мережами й сайтами поширюються свідомі «вкиди» з Росії. Тому українцям потрібно вміти фільтрувати інформацію, яка подана в різних джерелах та перевіряти її.

Цитата

"Нам потрібен ще й своєрідний емоційний суверенітет, щоб не залежати від того, що ворог постійно запускає проти нас із вами. Щоб не підігравати інформаційній грі проти України. Щоб мати силу сприймати свідомо будь-яку інформацію, будь-які повідомлення, хоч би від кого вони йшли...

Іноді інформаційна зброя може зробити більше, ніж зброя звичайна. Очевидно, що будь-якими ракетами й артилерією Росії не вдасться зламати нашу єдність і збити нас зі своєї дороги. І так само очевидним має бути й те, що українську єдність не зламати брехнею чи залякуванням, фейками чи теоріями змови", - зауважив Президент.

Нагадаємо

Зеленський заявив, що вдалося звільнити частину території, які були окуповані після 24 лютого.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Спека в Іспанії та Португалії забрала сотні життів

     • 385899 переглядiв