na-zaporizhzhi-okupanti-obstrilyali-gulyaypole-ta-dva-sela

На Запоріжжі окупанти обстріляли Гуляйполе та два села

 • 262848 переглядiв

КИЇВ. 11 липня. УНН. На Запоріжжі російські окупанти за минулу добу обстріляли Гуляйполе та два села, повідомили у Запорізькій ОВА, пише УНН.

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районах населених пунктів Гуляйполе, Приморське, Кам’янське", - йдеться у повідомленні ОВА у Telegram.

Деталі

Надійшло ще 9 повідомлень про руйнування об’єктів цивільної інфраструктури в результаті обстрілів російськими окупаційними військами.

На Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на покращенні тактичного положення та виявленні слабких місць в обороні наших військ.

Протягом минулої доби ворог здійснив 64 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

Втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 37,4 тис. осіб, 1645 танків та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Запоріжжі окупанти обстріляли Гуляйполе та два села

     • 262848 переглядiв

    Постачання газу "Північним потоком" з рф до Європи зупинили

     • 176026 переглядiв

    Ракетний удар по Часовому Яру: кількість загиблих зросла до 18

     • 156655 переглядiв