na-tot-donechchyny-u-bilshosti-naselenykh-punktakh-vidsutnie-opalennia-ta-elektroenerhiia-tsns

На ТОТ Донеччини у більшості населених пунктах відсутнє опалення та електроенергія - ЦНС

 • 22367 переглядiв

Центр національного спротиву повідомляє про критичну ситуацію з тепло- та електропостачанням на тимчасово окупованих територіях Донецька, більшість мешканців залишилися без цих життєво важливих послуг. Майже всі котельні виведені з ладу, а ремонтні роботи на об'єктах інфраструктури не проводяться.

На тимчасово окупованих територіях Донецької області склалася критична ситуація з опаленням та електроенергією. Про це передає Центр національного спротиву, пише УНН.

Через дефіцит робітників й відсутність капітальних вкладень у підтримку інфраструктури більшість населення Донецьку, Горлівки, Макіївки та Ясинуватої лишились без тепла та електроенергії,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

В регіоні не працює 111 котелень. На теплотрасах фіксується велика кількість проривів, ремонтувати які окупаційна адміністрація не поспішає.

Загалом, окупанти не можуть забезпечити життєдіяльність регіону.

Нагадаємо

Як раніше писав УНН, у більшості багатоквартирних будинків на тимчасово окупованій Луганщині відсутнє опалення, що призводить до загибелі людей, через конфлікт між "Луганськгазом" та окупаційною адміністрацією через несплачені рахунки за газ.

Росіяни формують новий псевдодобровольчий батальйон – Центр спротиву22.12.23, 04:55

Популярні

Новини по темі

Нацбанк представив набір монет, присвячених "Щедрику"

 • 21715 переглядiв

Банки нарощують кредитування бізнесу та населення - НБУ

 • 24631 переглядiв