na-prykordonnii-dorozi-chervonohrad-rava-ruska-rozpochaly-ukladku-dorozhnoho-pokryttia-koly-planuiut-zavershyty

На прикордонній дорозі Червоноград - Рава-Руська розпочали укладку дорожного покриття: коли планують завершити

 • 27594 переглядiв

Дорожники розпочали асфальтування прикордонної дороги Червоноград-Рава-Руська, облаштування тротуарів, узбіч, з'їздів та ремонт двох мостових переходів, 53-кілометрову ділянку планують завершити цього року.

Дорожники розпочали укладку дорожного покриття на прикордонній дорозі Червоноград - Рава-Руська. Також облаштовуються тротуари, узбіччя та з’їзди, проводять ремонт двох мостових переходів. Ремонт планують завершити цього року. Про це повідомляє Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України, передає УНН.

На прикордонній дорозі Червоноград - Рава-Руська розпочали укладку дорожного покриття. Автомобільна дорога Т-14-04 Червоноград - Рава-Руська має важливе стратегічне значення для Львівщини. Вона з’єднує міжнародні пункти пропуску "Угринів - Долгобичув" та "Рава-Руська - Гребенне 

- йдеться в повідомленні.

Також дорожники облаштовують тротуари, узбіччя та з’їзди, проводять ремонт двох мостових переходів.

"Повністю завершити ремонт на ділянці автошляху від Червонограда до Рави-Руської, довжиною 53 км, планується цього року. Після капітального ремонту дорога Червоноград - Рава-Руська допоможе розвантажити міжнародну трасу М-09 Тернопіль - Львів - Рава-Руська. Крім того, маршрут через Т-14-04 може забезпечити найкоротший шлях від КПП "Рава-Руська – Гребенне" у напрямку Волинської області", - зазначили в міністерстві.

Нагадаємо

Окрім фортифікаційних споруд, Одеська область - найбільша за територією в Україні - вимушено ремонтує кілометри доріг, які вже критично непридатні для проїзду. Деякі з них не ремонтувалися з 70-х років минулого століття. Зокрема дорога Роздiльна-Старостине-Надiя, за яку взялися зараз.

Популярні

Новини по темі