ukenru
na-provokatsiyu-proti-pavelka-vidreaguvali-v-uyefa

На провокацію проти Павелка відреагували в УЄФА

 • 18244 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. В УЄФА відреагували на заяви в українських ЗМІ про те, що президент ФФУ Андрій Павелко нібито отримує дивіденди від членства в Раді директорів компанії UEFA Events. У відповідь на запит УНН в УЄФА пояснили, що українець не є акціонером UEFA Events, а отже не отримує за свою роботу ніякої оплати.

"Mr. Pavelko is not a shareholder of the Company;
Mr. Pavelko was appointed as a member of the Board of Administration of the Company at the General Meeting of 26th June 2017;
Mr. Pavelko only accepted his appointment to the Board on the understanding that he would not receive any remuneration or reimbursement of expenses;
Accordingly, Mr Pavelko does not receive any remuneration, dividends nor reimbursement of expenses from his activities at the Company ", - сказано у відповіді УЄФА.

"Пан Павелко не є акціонером компанії (UEFA Events, - ред.). Пан Павелко був призначений членом ради директорів компанії з тією умовою, що він не буде отримувати ніякої грошової винагороди або компенсацій. Пан Павелко не отримує ніяких доходів або дивідендів за свою роботу в компанії ", - сказано у відповіді УЄФА.

Нагадаємо, раніше на підставі неправдивих тверджень про заробітки Павелко в UEFA Events, активісти вимагали від НАЗК притягнути президента ФФУ до відповідальності "за порушення антикорупційного законодавства".

На захист Павелко виступили представники українського парламенту, назвавши активність окремих активістів "черговим фейковим компроматом".

Українські Національні Новини

Спорт