na-prikarpatti-retsidivist-zabiv-rodicha-do-smerti

На Прикарпатті рецидивіст забив родича до смерті

 • 5510 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - КИЇВ. 14 листопада. УНН. Вчора, 13 листопада у Калуші на Прикарпатті місцевий мешканець повідомив про виявлене тіло свого 51-річного родича за місцем проживання останнього. За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Про це проінформували у прес-службі поліції Івано-Франківської області, повідомляє УНН.

В ході проведення першочергових розшукових заходів було встановлено підозрюваного у причетності до нанесення загиблому тяжких тілесних ушкоджень, які спричинили смерть.

Як з’ясували, потерпілий напередодні ввечері розпивав спиртні напої разом з малознайомим чоловіком у себе вдома. Пізніше захмелівши, між ними раптово виник конфлікт, під час якого 32-річний калушанин руками і ногами почав бити господаря помешкання, чим спричинив чоловікові тяжкі тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, переломів ребер, розриву легені, крововиливу у плевральну порожнину, закритої травми грудної клітки та її органів, від яких потерпілий помер на місці.

Підозрюваний у вчиненому злочині весною звільнився із місць позбавлення волі, де відбував покарання за скоєння грабежів та крадіжок.

Поліцейські затримали 32-річного зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому підозри за вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що передбачено ч. 2 ст.121 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного захисту у виді тримання під вартою. За скоєне чоловікові загрожує від семи до десяти років ув’язнення. Проводиться слідство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Прикарпатті рецидивіст забив родича до смерті

     • 5510 переглядiв

    П.Порошенко провів "плідні" переговори з прем'єром Швеції

     • 5940 переглядiв

    Правоохоронці затримали вбивцю 85-річної жінки на Луганщині

     • 6564 переглядiв

    У Луганській області за тиждень пролунало 527 вибухів - ОБСЄ

     • 6348 переглядiв