na-poltavschini-fitnes-trener-priniziv-ta-plyunuv-u-viyskovogo-politsiya-vidkrila-spravu

На Полтавщині фітнес-тренер принизив та плюнув у військового: поліція відкрила справу

 • 693547 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. У Полтавській області фітнес-тренер ображав та принижував військового, а потім ще й плюнув у захисника. У поліції побачили відео інциденту і відкрили справу, передає УНН.

Деталі

Як повідомляють місцеві ЗМІ, йдеться про полтавського фітнес-тренера Романа Заволока, який назвав ветерана війни «придурком» зі рішення піти добровольцем на війну.

Зазначається, що Роман Заволока, фітнес-тренер і блогер із Полтави, систематично ображав працівників військкомату. Він називав їх "чайками" і навіть показав військовим середній палець.

Не отримавши покарання за свій вчинок, Заволока продовжив ображати військових. Він опублікував відео, на яких він кепкує з військових, а також сам підходив до них на вулиці та ображав.

В одному з таких випадків Заволока ображав ветерана війни, у якого тремтять руки. Ветеран пояснив, що у нього тремтять руки через контузію, а Заволока сказав йому, що той "...придурок, сам попався на крючок".

Додамо

Відомо, що полтавська поліція відкрила кримінальне провадження проти чоловіка, який принижував українських військових у соціальних мережах.

Поліцейські виявили відео, на яких чоловік словесно ображає та принижує військових, які в однострої виконували свої обов'язки в Полтаві.

Під час розслідування поліція встановила особу чоловіка. Йому може загрожувати кримінальне покарання за хуліганство.

Як повідомили УНН джерела у правоохоронних органах, йдеться саме про скандального фітнес-тренера Романа Заволока.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Танцювали на могилах українських захисників: у Києві правоохоронці затримали двох дівчат

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Міноборони показали, як працює причіпна гаубиця FH70

     • 616781 переглядiв