na-podviria-mera-bashtanky-na-mykolaivshchyni-kynuly-hranatu-shcho-vidomo

На подвір’я мера Баштанки на Миколаївщині кинули гранату: що відомо

 • 12611 переглядiв

У двір мера міста Баштанка Миколаївської області кинули гранату, в результаті чого було пошкоджено автомобіль мера, але ніхто не постраждав.

Піздно ввечері 16 липня невідомі кинули гранату на подвір’я мера Баштанки Миколаївської області. Внаслідок вибуху пошкоджень зазнав транспортний засіб мера, люди не постраждали.  Про це УНН повідомляє із посиланням на поліцію регіону.

Зі слів мера, ввечері він повернувся додому на автомобілі та, не зачинивши ворота, пішов до будинку, через деякий час почув звук вибуху на подвір’ї.

З місця події поліцейські вилучили складові та уламки, попередньо, від гранати РГД-5, які направили на експертне дослідження.

Подію слідчі кваліфікували за ознаками ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство" та проводять розслідування. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років.

Наразі поліцейські встановлюють усі обставини злочину та осіб, причетних до його вчинення.

Правоохоронці звертаються з проханням до громадян – корисну для слідства інформацію повідомляти в поліцію за адресою: м. Баштанка, вул. Семена Бойченка, 5, або за телефонами (0512) 53-13-08, (05158) 2-71-56, 102.

На Львівщині невідомий кинув гранату у фасад будівлі ТЦК - поліція15.07.24, 09:59

Популярні

Новини по темі