ukenru
na-okupovanykh-terytoriiakh-ukrainy-tryvaie-dostrokove-holosuvannia-na-vyborakh-sered-rosiiskykh-biudzhetnykiv-tsns

На окупованих територіях України триває дострокове голосування на "виборах" серед російських бюджетників - ЦНС

 • 23213 переглядiв

Наразі триває дострокове голосування на "виборах" серед російських гастролерів, які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях

На окупованих територіях України триває дострокове "голосування" серед приїжджих росія в межах фейкових виборів президента рф. Про це повідомляє Центр національного спротиву, пише УНН.

Деталі 

Зазначається, що голосування серед окупантів тривало з кінця лютого до 9 березня, вже за перші дні "проголосувало" 30%. Російські військові не приховували, що "голосували" символічно й просто розписувались за себе та інших.

09.03.24, 18:38 • [views_0]

Наразі триває голосування серед російських гастролерів, які приїхали на ТОТ працювати в адміністраціях, школах та лікарнях. Йдеться про 100 тисяч росіян. Саме їх бюлетені стануть основною для імітації високої явки й будуть демонструватись в російських відеосюжетах

- заявили у Спротиві. 

Центр національного спротиву закликає українців ігнорувати "вибори" та повідомляти про членів "виборчих комісій" до свого чат-бота.

Нагадаємо

Як зазначають у Центрі національного спротиву, кремль сподівається на 30% явку на окупованих українських територіях на фейкових виборах президента росії, але для загалу росіяни будуть "малювати" понад 70%.  

Володимир Омельченко

Війна