na-kiyivschini-reyderi-vignali-z-budinku-khvoru-ditinu

На Київщині рейдери вигнали з будинку хвору дитину

 • 16371 переглядiв

КИЇВ. 29 березня. УНН. У Києво-Святошинському районі група рейдерів вдерлася до приватного будинку, звідки незаконно намагалася виселити родину власників домівки. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба ГУНП України Київської області, передає УНН.

За словами правоохоронців, на спецлінію 102 надійшло повідомлення від жительки Києво-Святошинського району про те, що група людей розбила вікно в її приватному будинку і таким чином, коли жінки не було вдома, проникла всередину. В будинку знаходилася її 11-річна донька. Дівчинку, яка має захворювання серця, зловмисники силоміць викинули з будинку на вулицю разом з речами. Дитину з місця події забрала швидка допомога.

Працівники Києво-Святошинського відділу поліції оперативно відреагували на повідомлення і швидко прибули на місце події. Встановлено, що чоловіки діяли цинічно та зухвало - за підготовленим заздалегідь планом та без жодних законних підстав, адже щодо зазначеного приватного будинку й досі тривають судові спори.

Вони мали при собі документи представників приватної охоронної фірми.

Рейдерів затримали на підставі ст. 208 КПК України. Оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ст. 187 Кримінального кодексу України (Розбій).

Нагадаємо, у Львові співробітники Служби безпеки України затримали групу рейдерів, які незаконно відчужували земельні ділянки та приміщення комунальної власності.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині рейдери вигнали з будинку хвору дитину

     • 16371 переглядiв

    На Донбасі загинув 19-річний доброволець

     • 13544 переглядiв

    Суд сьогодні розгляне апеляцію на арешт Савченко

     • 13690 переглядiв

    У РФ поскаржилися, що їх спортсменам не дали візи в США

     • 8934 переглядiв