ukenru
na-kiyivschini-pripinili-diyalnist-pidpriyemstva-yake-prodavalo-kosmetiku-ta-pobutovu-khimiyu-rosiyskogo-virobnitstva

На Київщині припинили діяльність підприємства, яке продавало косметику та побутову хімію російського виробництва

 • 302089 переглядiв

КИЇВ. 9 липня. УНН. У Київській області припинили діяльність підприємства, яке торгувало продукцією, кошти від продажу якої спрямовувалися на користь резидентів рф. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передає УНН.

Деталі

За процесуального керівництва Київської обласної прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом фінансування тероризму (ч. 1 ст. 258-5 КК України).

За даними слідства, на території України працює товариство з обмеженою відповідальністю, що спеціалізується на продажі косметичної продукції та побутової хімії російського виробництва.

Фактичними виробниками товарів та власниками торгових марок є підприємства-резиденти рф. Кошти від продажу продукції спрямовувалися на користь резидентів рф, які сплачували податки до бюджету країни-агресора.

Як наголошується, під час проведення санкціонованих обшуків у складських приміщеннях підприємства на території Київської та Тернопільської областей виявлено і вилучено майже 1,5 млн одиниць продукції орієнтовною вартістю 150 млн грн.

Наразі вирішується питання щодо передачі вказаного майна в управління АРМА.

Нагадаємо 

Кіберполіція викрила жителя Запоріжжя, що займався розробкою ресурсів для трансляції заборонених проросійських телеканалів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП