na-khersonshchyni-rosiiany-vdaryly-pro-krytychnii-infrastrukturi-ta-stilnykovii-vezhi-ye-zahyblyi-ta-2-poranenykh-ova

На Херсонщині росіяни вдарили по критичній інфраструктурі та стільниковій вежі, є загиблий та 2 поранених - ОВА

 • 126088 переглядiв

У Херсонській області російські війська завдали ракетних та артилерійських ударів по численних населених пунктах, пошкодивши житлові будинки, інфраструктуру та сільськогосподарський об'єкт, внаслідок чого 1 цивільна особа загинула та 2 отримали поранення.

У Херсонській області минулої доби російські війська завдали ударів, у тому числі ракетних, по численних населених пунктах, пошкодивши житлові будинки, інфраструктуру, одна людина загинула та 2 отримали поранення, повідомив у понеділок голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, пише УНН.

Деталі

За даними Прокудіна, минулої доби ворог обстрілював Берислав, Кар'єрне, Борозенське, Нововоронцовку, Червоний Маяк, Качкарівку, Золоту Балку, Гаврилівку, Білозерку, Дар'ївку, Кізомис, Софіївку, Інженерне, Придніпровське, Антонівку та місто Херсон. Також ворог здійснив ракетні удари по Бериславському району.

російські військові, з його слів, поцілили у житлові квартали населених пунктів області, внаслідок чого пошкоджено 2 багатоповерхівки та 15 приватних будинків. Також були зафіксовані влучання в об'єкт критичної інфраструктури, газопроводи, стільникову вежу, насосну станцію сільськогосподарського підприємства, територію промислового підприємства, господарську споруду, а також гараж та автомобілі, зазначив Прокудін.

"Через російську агресію 1 людина загинула, ще 2 - дістали поранення", - повідомив голова ОВА у Telegram.

Херсонський напрям: точний удар FPV-дрона прикордонників знищив російський мінометний розрахунок31.03.24, 09:36

Популярні

Новини по темі

російський обстріл пошкодив пожежну частину на Харківщині

 • 31818 переглядiв

Продукти, які допомагають зберегти здоров'я серця

 • 50029 переглядiв

Резиденцію прем'єр-міністра Лівії обстріляли з гранатометів

 • 27055 переглядiв