na-fronti-zafiksovano-135-boiovykh-zitknen-henshtab

На фронті зафіксовано 135 бойових зіткнень – Генштаб

 • 66848 переглядiв

На фронті зафіксовано 135 бойових зіткнень. Противник завдав 4 ракетних удари, 77 авіаударів та понад 4500 обстрілів, українські сили відбили численні атаки на різних напрямках.

На передовій зафіксовано 135 бойових зіткнень. Противник завдав по позиціях українських підрозділів та населених пунктах чотири ракетних удари із застосуванням семи ракет, а також 77 авіаударів, скинувши 106 КАБів. Крім цього, здійснив понад 4500 обстрілів, з них 151 - із реактивних систем залпового вогню, передає УНН.

Деталі

Агресор завдавав авіаударів в районах населених пунктів, зокрема, Глибоке, Малі Проходи, Липці, Вовчанські Хутори, Стариця, Пильна та Веселе Харківської області; Торецьк, Північне, Щербаківка, Бересток, Залізне, Новоселівка Перша, Олександропіль, Тимофіївка, Вовче, Гродівка Донецької області; Лобкове, Кам’янське, Мала Токмачка та Новоданилівка Запорізької області.

Вчора авіація та ракетні війська і артилерія Сил оборони завдали 12 ударів по районах зосередження особового складу та ОВТ противника, а також уразили одну станцію РЕБ, один ЗРК "Оса" та вертолітний майданчик.

На Харківському напрямку відбулося п’ять бойових зіткнень в районах населених пунктів Глибоке та Вовчанськ.

На Куп’янському напрямку кількість атак за добу склала 10. Сили оборони відбивали штурмові дії противника біля Синьківки, Петропавлівки, Новоосинового та Стельмахівки.

На Лиманському напрямку ворог атакував 16 разів неподалік Греківки, Невського, Тернів, Новосадового, а також у Серебрянському лісі.

На Сіверському напрямку українські захисники відбивали штурмові дії російських загарбників поблизу Білогорівки, Верхньокам’янського, Виїмки та Переїзного. Загалом відбулося 11 боєзіткнень.

На Краматорському напрямку окупанти атакували дев'ять разів в районах Часового Яру, Кліщіївки, Григорівки та Білої Гори.

На Торецькому напрямку ворог здійснив 19 атак неподалік Північного, Торецька, Нью-Йорка та Залізного.

На Покровському напрямку наші захисники відбили 36 штурмових дій в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоолександрівка, Прогрес, Калинове, Яснобродівка, Скучне, Олександропіль та Новоселівка Перша, де загарбники, за підтримки авіації, намагалися витіснити наші підрозділи із займаних рубежів. Найбільша концентрація ворожих атак була поблизу Новоолександрівки та Новоселівки Першої.

На Курахівському напрямку Сили оборони відбили 11 атак біля Красногорівки, Карлівки, Парасковіївки та Костянтинівки, де ворог намагався прорвати оборону наших військ.

На Времівському напрямку противник здійснив один штурм неподалік Водяного.

На Оріхівському напрямку окупанти і надалі намагаються вибити українські підрозділи з позицій. Сім атак росіян не мали успіху в районах Малої Токмачки, Щербаків, Роботиного та Новоандріївки

На Придніпровському напрямку відбулося шість бойових зіткнень з ворогом на лівобережжі Дніпра.

На Гуляйпільському напрямку ситуація суттєвих змін не зазнала.

На Волинському та Поліському напрямках ознак формування наступальних угруповань ворога - не виявлено.

Ще плюс 990 окупантів і 7 танків: Генштаб оновив дані про втрати ворога20.07.24, 07:38

Популярні

Новини по темі

На фронті зафіксовано 135 бойових зіткнень – Генштаб

 • 66901 переглядiв

Росія вербує на війну кубинців – Bloomberg

 • 67192 переглядiв

Уночі сили ППО збили 13 ворожих дронів

 • 29381 переглядiв

Окупанти завдали 362 удари по Запоріжжю

 • 24842 переглядiв

Стали відомі наслідки нічної атаки дронів на Київ

 • 29649 переглядiв

Ворог атакував дронами енергооб'єкт на Сумщині

 • 19638 переглядiв

Одинадцять людей загинули під час обвалу мосту в Китаї

 • 21654 переглядiв