na-fronti-vzhe-vidbulos-48-boiv-naibilshe-voroh-atakuie-na-pokrovskomu-ta-kurakhivskomu-napriamkakh-henshtab

На фронті вже відбулось 48 боїв, найбільше ворог атакує на Покровському та Курахівському напрямках - Генштаб

 • 70117 переглядiв

Станом на 13:00 на фронті із початку цієї доби відбулось 48 бойових зіткнень, понад 60 відсотків із яких - на Покровському та Курахівському напрямках. Про це йдеться у зведенні Генштабу, передає УНН.

З початку доби найбільше ворог атакує на Покровському та Курахівському напрямках. Тут відбулося понад 60 відсотків від загальної суми у 48 бойових зіткнень по всій лінії фронту. Наші захисники жорстко відповідають на штурмові і наступальні дії загарбників, знищують піхоту та техніку

- йдеться у повідомленні.

Наразі, на Харківському напрямку відбито дві атаки окупантів – в районах Тихого та Вовчанська.

На Куп’янському напрямку загарбники вдарили некерованими авіаційними ракетами у бік Глушківки.

На Лиманському напрямку з початку доби ворог здійснив чотири спроби покращити тактичне положення біля Невського та Греківки. У районі останнього триває бій. Також російські окупанти били НАРами по території Серебрянського лісу і скинули чотири керовані авіабомби у район Піщаного.

На Покровському напрямку, як і останнім часом загалом, найвища інтенсивність атак ворога. Загальна кількість бойових дій з початку доби тут зросла до 18. Зараз вісім боєзіткнень тривають у районах Новоолександрівки, Сокола, Новоселівки Першої і Нетайлового. Окупанти активно підтримують свої наземні атаки діями авіації – завдали п’ять авіаударів. Бомбардували десятьма КАБами райони Вовчого, Тимофіївки та Новопокровського. Некерованими авіаційними ракетами били у бік Новоселівки Першої і Олександрополя.

На Времівському напрямку ворог тричі атакував у районах Костянтинівки, Водяного та Урожайного. Успіху не мав. Також скинув дві авіабомби неподалік Єлизаветівки.

На решті напрямків обстановка без особливих змін.

Тетяна Краєвська

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині працює ППО - ОВА

     • 80053 переглядiв