ukenru
na-dnipropetrovschini-za-napad-na-viborchu-dilnitsyu-politsiya-zatrimala-24-osobi

На Дніпропетровщині за напад на виборчу дільницю поліція затримала 24 особи

 • 9391 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. За скоєння нападу на виборчу дільницю в с. Майське Дніпропетровської області поліція затримала 24 особи, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

Як зазначили в поліції, після вчинення протиправних дій, зловмисники на семи автомобілях намагались втекти. Поліцейські встановили їх місцезнаходження у результаті успішної реалізації оперативного плану "Перехоплення".

"На посту автомобілі були зупинені. Особи, які перебували в автомобілях доставлені до Синельниківського відділення поліції. Під час огляду їх автомобілів поліцейські виявили велику кількість зброї", - повідомили в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибори до ОТГ: поліція відкрила 10 кримінальних проваджень через порушення

В поліції зазначили, що затримали 24 особи. Дії затриманих кваліфіковано за ч. 3 ст. 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання здійсненню виборчого права).

За вчинення цього кримінального правопорушення передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі до 12 років. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо, на виборчу дільницю у с. Майське Синельниківського району Дніпропетровської області зайшло 15-20 невідомих осіб, які побили у приміщенні вікна та пошкодили майно.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП