na-cherkashchyni-znyshchyly-krylatu-raketu-ta-shche-dvi-tsili-cherez-vorozhu-ataku-ye-poshkodzhennia

На Черкащині знищили крилату ракету та ще дві цілі, через ворожу атаку є пошкодження

 • 20798 переглядiв

Системи протиповітряної оборони в Черкаській області вночі знищили крилату ракету, ще одну нерозпізнану ціль та повітряну ціль над Золотоніщиною, у результаті сталися пожежа сухої рослинності, пошкодження лінії електропередач та вибито шибки у будинках.

У Черкаській області вночі працювала ППО, знищивши крилату ракету та іншу невстановлену ціль, а також ще одну повітряну ціль, у результаті сталися пожежа сухої рослинності, пошкодження лінії електропередач та вибито шибки у будинках, повідомив у п'ятницю голова Черкаської ОВА Ігор Табурець, пише УНН.

З вечора до ранку ворог не давав спокою захисникам українського неба. Протиповітряна оборона працювала і на Черкащині. Зокрема, наші захисники знищили крилату ракету в Черкаському районі

- написав Табурець у Telegram.

З його слів, також мінуснули там ще одну ворожу ціль – її тип встановлюється. В обох випадках минулось без наслідків.

"За попередньою інформацією, ще одну повітряну ціль наші оборонці знищили в небі над Золотоніщиною. У результаті загорілась суха рослинність. Пожежу ліквідували місцеві команди. Також пошкоджено лінію електропередач і вікна попередньо дев’яти приватних будинків", - повідомив Табурець.

Обстеження території триває. Відповідні служби працюють, вказав він.

11 з 19 дронів і всі 5 ракет знищено над Україною, решта 8 безпілотників були локаційно втрачені - ПС ЗСУ12.07.24, 08:19

Популярні

Новини по темі

Російський безпілотник збили вранці на Дніпропетровщині

 • 20430 переглядiв

Над Сумщиною вночі збили крилату ракету та "шахед"

 • 19128 переглядiв