na-chas-provedennya-zakhodiv-9-travnya-u-kiyevi-zminili-rukh-gromadskogo-transportu

На час проведення заходів 9 травня у Києві змінили рух громадського транспорту

 • 13270 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. У четвер, 9 травня, у зв’язку з проведенням заходів з нагоди відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні з початку руху і до закінчення заходів змінюється рух одного тролейбусного і трьох автобусних маршрутів. Про це повідомила прес-служба КМДА з посиланням на КП "Київпастранс", передає УНН.

Так, завтра змінюється рух тролейбусного маршруту № 38, автобусних маршрутів №№ 24, 55, 62.

Рух тролейбусів маршруту № 38 буде організовано від станції метро "Видубичі" до бульвару Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Рух автобусів маршруту № 24 буде організовано від залізничного вокзалу "Центральний" до стадіону ім. В. В. Лобановського.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Безпеку в Києві 9 травня забезпечуватимуть близько 2 тис. поліцейських

Рух автобусів маршруту № 55 буде організовано від Дарницької площі до вул. Старонаводницької за власною трасою, далі – вул. Генерала Алмазова – бульвар Лесі України – вул. Басейна – вул. Еспланадна – станція метро "Палац Спорту". У зворотному напрямку: вул. Рогнідинська – вул. Шота Руставелі – вул. Басейна – бульвар Лесі Українки – вул. Новогоспітальна – вул. Євгена Коновальця – вул. Михайла Задніпровського – вул. Генерала Алмазова – вул. Старонаводницька, далі за власним маршрутом.

Рух автобусів маршруту № 62 буде організовано від Ботанічного саду до бульвару Лесі Українки (до вул. Новогоспітальної).

Як повідомляв УНН, названо столичні вулиці, які перекриють 9 травня.

Нагадаємо, що КМДА вже затвердила та опублікувала план урочистих і культурно-просвітницьких подій на відзначення Дня пам’яті та примирення та 74-ої річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

На День Перемоги, 9 травня, в Києві планується провести одразу чотири масові ходи в районі парку Вічної Слави.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    Київ паралізували вечірні затори

     • 14628 переглядiв

    В Україні у квітні подорожчала комуналка

     • 14792 переглядiв

    У квітні в Україні подорожчали алкоголь і тютюн

     • 11549 переглядiв

    ЄБРР погіршив прогноз щодо зростання ВВП України

     • 12810 переглядiв