mykolaivshchyna-zaznala-vorozhykh-obstriliv-poshkodzheno-budynok-ta-elektromerezhu

Миколаївщина зазнала ворожих обстрілів: пошкоджено будинок та електромережу

 • 64816 переглядiв

Терористи обстріляли Миколаївську область, пошкодивши приватне домоволодіння та лінію електромережі. Жертв серед цивільного населення немає, але зафіксовано матеріальні збитки.

У межах доби терористи кілька разів обстрілювали Миколаївщину, в результаті чого було нанесено матеріальні збитки. Втім, постраждалих серед цивільного населення немає. Про це повідомляє голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.

Деталі

За інформацією районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України у Миколаївській області, 27 липня о 09:30 терористи завдали артилерійських обстрілів по акваторії Очаківської громади.

Згодом о 13:32, 13:42 та 17:00 агресор атакував FPV-дронами Куцурубську громаду. Внаслідок одного з ударів у селі Дніпровське було пошкоджено приватне домоволодіння, а в іншому населеному пункті виникла пожежа сухої трави. Вогонь ліквідували вогнеборці.

Також 28 липня о 05:34 окупанти здійснили артилерійський обстріл по відкритій ділянці місцевості за межами населеного пункту Куцурубської громади. У результаті даної агресії було пошкоджено лінію електромережі. На щастя, скрізь обійшлося без жертв серед цивільного населення.

Повітряні Сили зафіксували швидкісну ціль у напрямку Одещини та Миколаївщини27.07.24, 21:29

Популярні

Новини по темі

За добу окупанти втратили 1180 військових та 13 танків

 • 35458 переглядiв

На озері Світязь знайдено тіло 82-річної жінки

 • 21173 переглядiв