mykolaivshchyna-zaznala-obstriliv-ataky-dronamy-ta-raketamy

Миколаївщина зазнала обстрілів: атаки дронами та ракетами

 • 34483 переглядiв

Миколаївська область пережила серію ворожих атак 1 серпня. Обстріли включали мінометні удари, атаки дронами та ракетний удар, пошкодивши інфраструктуру, але без людських жертв.

Протягом минулої доби, станом на 07:00 ранку, Миколаївська область зазнала кількох ворожих атак. За даними районних військових адміністрацій та ГУ ДСНС України в Миколаївській області, обстріли тривали протягом дня 1 серпня. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає УНН.  

Деталі

Миколаївський район:

Очаківська громада: 1 серпня о 13:17 ворог завдав мінометних обстрілів по акваторії громади. На щастя, постраждалих немає.

Куцурубська громада: У період з 14:29 до 21:30 ворог атакував громаду ударними дронами, зокрема FPV. Внаслідок одного з обстрілів у селі Парутино пошкоджено непрацюючий дитячий садок. Інша атака в селі Дніпровське спричинила пожежу в господарчій будівлі та сухій траві, яку оперативно ліквідували пожежники. Постраждалих немає.

Ракетна атака: Ввечері, близько 20:35, район зазнав ракетної атаки. У результаті обстрілу сталася пожежа сухої трави на території інфраструктурного об'єкта. Пожежу швидко загасили. Постраждалих немає.

Всі атаки були оперативно відреаговані місцевими рятувальниками, що допомогло уникнути людських жертв та мінімізувати пошкодження інфраструктури.

Ворог вночі завдав ракетного удару по Миколаївщині: без постраждалих 01.08.24, 09:22

Популярні

Новини по темі

Миколаївщина зазнала обстрілів: атаки дронами та ракетами

 • 34483 переглядiв

Окупанти завдали 448 ударів по Запорізькій області за добу

 • 32086 переглядiв

В російському Курську вночі пролунали вибухи

 • 122440 переглядiв

Ілля Яшин опублікував перше фото після звільнення з в'язниці

 • 112889 переглядiв

Міжнародний день пива: ТОП 20 фактів про хмільний напій

 • 119626 переглядiв

У медальному Олімпіади Україна посідає 35-ту позицію

 • 17554 переглядiв