ukenru
mvs-planuye-vidpraviti-nachalnika-politsiyi-kiyivschini-do-oos

МВС планує відправити начальника поліції Київщини до ООС

 • 10027 переглядiв

КИЇВ. 5 червня. УНН. Після загибелі 5-тирічного хлопчика на Київщині голову поліції області Дмитра Ценова відсторонили від посади, втім не звільнили з органів Міністерства внутрішніх справ, а планують відправити на кордон у зону проведення операції Об'єднаних сил. Про це заявив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков журналістам після засідання уряду, передає кореспондент УНН.

"Ми його звільнили з посади, але зараз він перебуває в розпорядженні і, скоріше за все, буде направлений в зону ООС, як він і запропонував, і буде там разом із двома іншими рядовими поліцейськими керувати певною ділянкою кордону", - зазначив Аваков.

За його словами, Ценов несе політичну відповідальність за те, що прийняв на службу двох поліцейських, які не пройшли переатестацію і які наразі підозрюються у вчинені важкого злочину, втім підстав для звільнення його з органів, на думку міністра, недостатньо.

Також він зазначив, що в органах МВС спостерігається кадрова криза.

Нагадаємо, вчора глава Нацполіції прийняв рапорт про відставку начальника поліції Київщини Дмитра Ценова. Прийняття рапорту відбулося за погодженням з міністром внутрішніх справ України.

Українські Національні Новини

Політика