moloda-ukrainska-model-stala-zhertvoiu-dtp-za-uchastiu-ferrari-v-italii-zmi

Молода українська модель стала жертвою ДТП за участю Ferrari в Італії - ЗМІ

 • 59896 переглядiв

Українська модель, 21 рік, загинула в аварії Ferrari в Італії у Великодню неділю після того, як автомобіль, за кермом якого був діджей, врізався в огорожу на швидкості 200 на годину.

Італійські журналісти повідомили, що українська модель стала жертвою ДТП за участю Ferarri в Італії, пише УНН з посиланням на la Repubblica та RaiNews.

Деталі

"Підтвердження аналізу ДНК досі відсутнє, але практично впізнано другу жертву жахливого нещасного випадку, у якому в Великодню неділю, о 13:00, брав участь Хюсні Кестай, він же "Dj Style Q", 40 років, житель Вільнева, у Швейцарії, за кермом Ferrari GTC4, який загорівся після того, як на швидкості 200 на годину врізався в огорожу, що захищає автостраду, що з'єднує Іврею з Сантьєю в П'ємонті. Поруч із ним була молода українська модель Анна Краєвська, 21 рік", - пише la Repubblica.

"Вона була українською моделлю з Одеси та жінкою, яка загинула у Ferarri, що спалахнув після того, як врізався в огорожу опівдні на Великдень на автодорозі А4-А5 Івреа-Сантья в районі Верчеллі, поблизу Аліче-Кастелло", - повідомляє RaiNews.

Як вказує la Repubblica, "ідентифікувати тіло слідчим дорожньої поліції допомогла заява про зникнення, подана до швейцарської поліції друзями дівчини". Дівчина, як вказано, розповіла друзям, що їде до Італії на Ferrari.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Tetova News (@tetovanews)

Смертельна ДТП в Німеччині: у МЗС заявили, що серед поранених є українці28.03.24, 21:50

Популярні

Новини по темі

Наразі не було знахідок холероподібного вібріона - Кузін

 • 113912 переглядiв