ukenru
minoboroni-rf-zbilshit-zakupivlyu-spetsialnikh-parashutiv

Міноборони РФ збільшить закупівлю спеціальних парашутів

 • 9466 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Міноборони РФ збільшість закупівлю парашутних систем спеціального призначення "Арбалет-2" призначеного для спеціальних підрозділів повітряно-десантних військ, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Міністерства оборони РФ.

"Спецназ ВДВ у 2017 році отримає понад 500 парашутів "Арбалет-2". У розпорядження спецназу ВДВ у 2017 році вже надійшло близько 300 парашутних систем спеціального призначення, до кінця року цей показник планується подвоїти", - йдеться в повідомленні.

Парашут "Арбалет-2" буде використовуватися спецназом ВДВ для десантування з літаків і вертольотів з польотною масою парашутиста зі спецспорядження до 150 кг з висот до 8000 метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Близько 6 тис. військових РФ залишились у Білорусі після навчань "Захід-2017" - Міноборони

Зазначається, що дані комплекти парашутних систем розподіляються по підрозділах спеціального призначення в плановому порядку. Перші партії нових парашутів вже знаходяться в розвідувальних підрозділах Тульського, Іванівського, Псковського і Кубинського з'єднань ВДВ.

Нагадаємо, Збройні Сили Російської Федерації провели масштабні військові навчання по управлінню Стратегічних ядерних сил. В ході навчань були залучені наземні, морські та авіаційні підрозділи ЗС РФ.

Українські Національні Новини

Новини Світу