minoboroni-rf-aktivno-verbuye-dobrovoltsiv-abi-uniknuti-novoyi-khvili-vidkritoyi-mobilizatsiyi-britanska-rozvidka

Міноборони рф активно вербує «добровольців», аби уникнути нової хвилі відкритої мобілізації – британська розвідка

 • 462362 переглядiв

Британці вважають, що таким чином москва намагається якомога довше уникнути нової хвилі відкритої мобілізації і можливої напруженості у суспільстві у зв'язку з цим.

Цитата

"Влада майже напевно прагне відкласти будь-яку нову, відкриту обов'язкову мобілізацію на якомога довший термін, щоб мінімізувати внутрішні розбіжності", – йдеться у повідомленні.

За даними британської розвідки, у росії стартувала широкомасштабна рекламна кампанія набору добровольців до російського війська. Реклама, що представлена всюди – від соціальних мереж до білбордів, і звісно ж на телебаченні, закликає «справжніх чоловіків» долучитися до участі у війні. Також підкреслює фінансові вигоди від вступу на службу.

Після того, як доступ до вербування ув'язнених припинили, приватна військова компанія "Вагнера" також конкурує за обмежений пул російських чоловіків призовного віку, зазначають у британському міноборони.

"Залишається дуже малоймовірним, що кампанія приверне 400 тисяч добровольців, про які повідомляло міністерство оборони рф", – йдеться в огляді.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог знову обстріляв Слов’янськ

     • 649761 переглядiв

    ЗСУ зайшли на лівий берег Херсонщини - ISW

     • 8126940 переглядiв

    Ще плюс 690: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

     • 481189 переглядiв

    Минулої доби окупанти обстріляли Очаківську громаду

     • 327014 переглядiв