mikroavtobus-z-ukraintsiamy-potrapyv-u-dtp-v-polshchi-zahynuv-vodii-ye-travmovani

Мікроавтобус з українцями потрапив у ДТП в Польщі: загинув водій, є травмовані

 • 15337 переглядiв

У Польщі мікроавтобус з українцями врізався у вантажівку. Водій загинув на місці, 6 пасажирів травмовані, двоє у важкому стані. Причиною аварії вважають необережність водія автобуса.

У Польщі 30 липня пасажирській автобус із українцями в'їхав у кузов вантажівки. Постраждали шестеро людей. Життя водія врятувати не вдалося. Про це повідомило польске видання Fakt, передає УНН.

Деталі

ДТП сталась на автомагістралі А2 у Тульце біля Познані. Автобус із пасажирами врізався в задню частину вантажівки.

За даними видання, в бусі крім водія, перебувало семеро пасажирів. Серед них один поляк, інші - громадяни України. Стверджується, що тільки один із них не дістав серйозних травм.

62-річний водій (українець) загинув на місці, інших доправили в лікарню. Стан двох постраждалих оцінюють як важкий - це 83-річна жінка і 62-річний чоловік.

Зазначаєтсья, що постраждалих довелося вивільняти із затиснутих конструкцій пошкодженого автомобіля. На місце виїжджали пожежники, багато машин швидкої допомоги та рятувальний гелікоптер. 

Fakt пише, що за попередніми даними, ДТП сталася з необережності водія автобуса. Втім точні обставини має з’ясувати слідство.

На трасі Одеса-Рені в ДТП травмувалися шестеро людей, серед них три дитини29.07.24, 17:23

Популярні

Новини по темі