mikolayivschina-vnaslidok-obstriliv-okupantiv-za-dobu-poranennya-otrimali-8-osib

Миколаївщина: внаслідок ворожих обстрілів поранення отримали ще вісім людей

 • 106327 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Внаслідок обстрілів російських окупантів в Миколаївській області поранення отримали ще 8 людей. Про це розповіла голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва в Telegram, інформує УНН.

Цитата

«Під удари потрапили населені пункти Баштанського і Миколаївського районів. Обстріли зафіксовані у Очаківській, Широківській, Березнегуватській, Первомайській, Куцурубській та Нечаянській громадах. На жаль, є загиблі та поранені», - ідеться в повідомленні Замазєєвої.

Деталі

За її інформацією, за минулу добу на Миколаївщині поранення отримали 8 людей. Дітей серед постраждалих немає. Усі постраждалі отримують необхідну допомогу в медичних закладах.

Станом на сьогоднішній ранок, з її слів, у миколаївських лікарнях перебувають 289 громадян, що постраждали від атак окупантів на Миколаївщину. Ще 102 постраждалих отримали допомогу амбулаторно.

Доповнення 

6 липня близько 3:20 воїни зенітного ракетного підрозділу знищили дві російські крилаті ракети морського базування типу "Калібр", якими ворог намагався атакувати Миколаївщину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Нічний обстріл Харкова: загинув сторож вишу

     • 152490 переглядiв

    У Херсонській області відключили Instagram та YouTube

     • 188052 переглядiв

    До Києва прибув з візитом прем'єр-міністр Ірландії

     • 131645 переглядiв

    Amazon отримав від України "Відзнаку миру"

     • 110978 переглядiв