mey-makron-i-merkel-domovilisya-pro-vidpovid-rosiyi-cherez-spravu-skripalya

Мей, Макрон і Меркель домовилися про відповідь Росії через "справу Скрипаля"

 • 12428 переглядiв

КИЇВ. 23 березня. УНН. Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей, президент Франції Еммануель Макрон і канцлер ФРН Ангела Меркель за підсумками тристоронніх переговорів, які відбулися 22 березня, підтвердили, що вважають Росію причетною до отруєння екс-співробітника ГРУ Сергій Скрипаль і його дочки в Солсбері, і не бачать іншого більш переконливого пояснення того, що трапилося. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прем'єр-міністра Великої Британії.

“Лідери домовилися про важливість передачі рішучого європейського послання у відповідь на дії Росії і домовилися залишатися в тісному контакті в найближчі дні”, — зазначено у прес-релізі.

Прем’єр королівства представила президентові Франції і канцлеру ФРН деталі розслідування “безрозсудного використання” бойової нервово-паралітичної речовини, виробленої в Росії. Мей також повідомила про позитивну ідентифікацію провідними світовими вченими з лабораторії в Портон-Дауні хімічної речовини, “що використовувалася як частина групи нервово паралітичних речовин “Новачок”.

Як повідомляв УНН, Тереза Мей планує переконати ЄС вислати російських дипломатів.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Тіллерсон назвав Вашингтон "підлим містом"

     • 13638 переглядiв

    Молодіжна збірна України обіграла в спарингу Словенію U-21

     • 8880 переглядiв

    Футболісти Девіч, Гусєв і Едмар пішли на тренерські курси

     • 12190 переглядiв