meta-mozhe-zapustiti-veb-versiyu-threads-na-pochatku-tsogo-tizhnya

Meta може запустити веб-версію Threads на початку цього тижня

 • 747718 переглядiв

КИЇВ. 21 серпня. УНН. Meta, материнська компанія Facebook, планує запустити веб-версію Threads, своєї соціальної мережі, яка конкурує з Х ( раніше Twitter - ред.) на початку тижня, повідомляє The Wall Street Journal, передає УНН.

Деталі

У The Wall Street Journal повідомили, що на початку цього тижня Meta запустить веб-версію Threads, який є конкурентом X.

Також, генеральний директор Meta Марк Цукерберг сказав, що компанія працює над запуском веб-версії Threads разом із покращеним пошуком. Пошук зараз доступний лише за іменами користувачів, але Meta планує дозволити користувачам шукати за ключовими словами та фразами.

WSJ повідомляє, що плани запуску веб-версії Threads не остаточні та можуть змінитися. Адам Моссері, глава Meta, опублікував у Threads минулого тижня, що компанія тестує веб-версію впродовж тижня або двох, але що вона «потребує певної роботи» перед випуском.

Доповнення

Threads було запущено як дуже проста соціальна мережа, схожа на Twitter, у травні 2023 року. Вона швидко набрала популярність і вже має понад 100 мільйонів користувачів. Серед користувачів Threads – знаменитості та бренди.

Нагадаємо

30 липня, керівник корпорації "Meta", який серед іншого є власником таких соцмереж як "Facebook" та "Instagram" Марк Цукерберг визнав, що їх нова платформа "Threads", яка мала стати головним конкурентом "Twitter" Ілона Маска, втратила більше половини користувачів. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Meta може запустити веб-версію Threads на початку цього тижня

     • 747718 переглядiв

    Відсьогодні стартують виплати вкладникам банку "Конкорд"

     • 951925 переглядiв

    Зеленський виступає в парламенті Данії

     • 865998 переглядiв