ukenru
megan-markl-ta-prints-garri-pribuli-do-sidneya

Меган Маркл та принц Гаррі прибули до Сіднея

 • 9590 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. Меган Маркл, герцогиня Сассекська, та її чоловік принц Гаррі прибули до Сіднея, Австралія. Про це повідомляє УНН з посиланням на АР.

У країні молодята пробудуть 16 днів, а їх офіційний візит стартує від завтра, 16 жовтня.

Це друга закордонна поїздка молодят, після весілля вони на 2 дні їздили до Ірландії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл зачинила двері авто і викликала чергову хвилю обурень 

Крім того тур пари збігається з іграми, які починаються в Сіднеї в суботу. Спортивна подія, заснована Гаррі в 2014 році, дає хворим та травмованим військовим та ветеранам можливість конкурувати в такому виді спорту, як баскетбол на інвалідних колясках.

Гаррі та Меган візьмуть участь у церемонії відкриття і закриття ігор. У цілому, вони мають 76 різних подій, запланованих на 16 днів у Австралії, Фіджі, Тонга та Новій Зеландії.

Як повідомляв УНН, 19 травня британський принц Гаррі одружився з американською акторкою Меган Маркл, а королева Великої Британії Єлизавета надала їм титули герцога й герцогині Сассекських. 

Переглянути цей допис в Instagram

#meghanmarklefashion #meghanmarklestyle #meghanmarkle #meghanmarklefans #princeharry #dukeofsussex #duchessofsussex #dukeandduchessofsussex #australia #royalvisit #royalcouple #royaltour #royalengagement #sydneyaustrailia #meghanandharry

Допис, поширений Meghan Markle Fans (@meghanmarklesparkle)

Переглянути цей допис в Instagram

Haven't seen her dressed down in a while, still looks cute and comfy. #meghanmarkle #meghanmarklestyle #meghanmarklefashion #meghanmarklefans #dukeandduchessofsussex #dukeofsussex #duchessofsussex #duchess #princeharry #royaltour #royalcouple #royalvisit #royalengagement #sydneyaustrailia

Допис, поширений Meghan Markle Fans (@meghanmarklesparkle)

Українські Національні Новини

Новини Світу