medvedchuk-v-intervyu-bloomberg-ya-vidkrito-govoryu-scho-mi-povinni-vidnoviti-vidnosini-z-rosiyeyu

Медведчук в інтерв'ю Bloomberg: я відкрито кажу, що ми повинні відновити відносини з Росією

 • 21039 переглядiв

КИЇВ. 23 грудня. УНН. Популярність партії "Опозиційна платформа - За життя" є найвищою серед опозиційних політсил за останні шість років. Про це заявляє міжнародне інформаційне агентство Bloomberg, яке взяло інтерв'ю у голови політради "Опозиційної платформи - За життя", народного депутата Віктора Медведчука, передає УНН.

У ньому політик заявив, що одне з головних програмних завдань партії - це зробити все для встановлення миру на Донбасі, оскільки президент Володимир Зеленський не зміг виконати обіцянки про мир, які допомогли йому, тодішньому політичному новачкові, здобути переконливу перемогу на виборах у 2019 році.

"Немає довіри ані до Зеленського, ані до його партії", - зазначив Віктор Медведчук.

Він підкреслив, що для припинення конфлікту на сході країни влада повинна виконувати мінські угоди, а також відновлювати відносини з Росією.

"Я відкрито кажу, що ми повинні йти тією самою дорогою з Росією, що нам потрібно зробити все, щоб відновити відносини. Люди вірять у це дедалі більше і більше", - додав Віктор Медведчук.

Також в інтерв'ю політик розкритикував діяльність нинішнього парламенту і Кабінету міністрів, які, на його думку, є неефективними і не вживають дій, спрямованих на соціальний захист громадян і зростання економіки. Тому він не відкидає можливості дострокових виборів до Верховної Ради.

"Є підстави для дострокових виборів, які краще відбивали б інтереси людей", - додав Віктор Медведчук.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 55538 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 80524 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 77636 переглядiв

    Новини по темі

    Кабмін встановив ціни за проїзд по платних дорогах

     • 19780 переглядiв