ukenru
mayzhe-50-ispanskikh-vodiyiv-bazhayut-pereyti-na-avtogaz-z-mirkuvan-ekologichnosti

Майже 50% іспанських водіїв бажають перейти на автогаз з міркувань екологічності

 • 7546 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Дослідження показало, що 16,93% іспанських водіїв хочуть купити автомобіль на LPG та 48,17% хочуть встановити ГБО. Про це свідчать дані дослідження, яке проводилося науково-дослідним інститутом Sondea для AOGLP (Іспанська асоціація операторів LPG) серед 2000 іспанських водіїв, передає УНН.

На питання про переваги, пов'язані з LPG, водії сказали, що транспортні засоби, що працюють на цьому паливі менше забруднюють навколишнє середовище (58,67%), є більш екологічно чистими (44,85%), і забезпечують значну економію палива (майже 41 %).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія WOG імпортувала в Україну першу партію автогазу з Нідерландів

Нагадаємо, в Україні зростає попит на електрокари. За словами експертів, українці почали надавати їм перевагу з міркувань економії.

Також нагадаємо, ринок автогазу в Україні за підсумками 2016 року зріс на третину. І фахівці прогнозують подальший ріст вказаного сегменту ринку.

Одна з найбільших мереж АЗК – WOG при цьому завила про наміри значно розширити кількість власних газових модулів. Так, у компанії до 2020 року планують збільшити мережу газових модулів удвічі.

Українські Національні Новини

Суспільство