ukenru
masovi-sutichki-na-elevatori-sud-u-kharkovi-lishiv-shiryayeva-pid-vartoyu

Масові сутички на елеваторі: суд у Харкові лишив Ширяєва під вартою

 • 10906 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Харківський апеляційний суд залишив без змін ухвалу суду щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою колишньому керівнику "Східного корпусу" Олегу Ширяєву, підозрюваного в організації рейдерсього захоплення. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури.

Так, сьогодні апеляційний суд розглянув апеляційну скаргу захисника Ширяєва, подану на ухвалу Київського райсуду Харкова щодо взяття підозрюваного під варту.

"Щодо Ширяєва запобіжний захід залишився без змін. У сумі розглянуто вже 15 апеляцій. Всі залишилися без задоволення", – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, колишнього керівника "Східного корпусу" Олега Ширяєва затримали за підозрою в організації рейдерського нападу на комплекс "Зерновий елеватор" у Зміївському районі Харківської області. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також суд взяв під варту ще 22 підозрюваних в участі в сутичках.

Апеляційний суд Харківської області залишив під вартою 12 підозрюваних у злочині.

Як повідомляв УНН, 11 вересня сталася масова бійка зі стріляниною у селищі Занки Харківської області на місцевому елеваторі. У ній взяли участь кілька десятків людей. Внаслідок сутичок постраждали семеро осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП