ukenru
makron-zrobyv-novu-zaiavu-shchodo-vidpravky-viisk-v-ukrainu

Макрон зробив нову заяву щодо відправки військ в Україну

 • 73316 переглядiв

Президент Франції Еммануель Макрон підкреслив відданість Франції миру, визнавши при цьому необхідність рішучості і мужності, щоб не дати росії перемогти у війні в Україні, оскільки її перемога підірве європейську безпеку і довіру до неї.

Президент Франції Еммануель Макрон зробив заяву щодо відправки військ в Україну і наголосив, що "Франція є силою миру", передає УНН.

Вважаючи, що війна в Україні є "екзистенційною для нашої Європи і для Франції", Макрон заявив, що "ми ніколи не підемо в наступ, ми ніколи не візьмемо ініціативу". Він продовжив словами, що "Франція є силою миру".

"Сьогодні, щоб був мир в Україні, ми не повинні бути слабкими, а тому ми повинні свідомо дивитися на ситуацію і ми повинні з рішучістю, волею, мужністю сказати, що ми готові досягти засобів для досягнення нашої мети, яка полягає в тому, що росія не виграє", - додав президент Франції.

"Мир – це не капітуляція України", – наполягав Еммануель Макрон.

"Як ви думаєте, поляки, литовці, естонці, румуни, болгари могли б хоч секунду залишитися в мирі (у разі перемоги росії в Україні)?" – запитує Еммануель Макрон, для якого, "якщо росія виграє цю війну, довіра до Європи буде зведена до нуля".

За словами Макрона, "у нас більше не буде безпеки" в Європі, якщо Росія "переможе" в Україні.

Макрон випереджає час заявами про відправку військ НАТО в Україну - експерт11.03.24, 18:27 • [views_0]