maduro-poobitsiav-vidmovytysia-vid-vykorystannia-mesendzhera-whatsapp-i-pereity-do-telegram

Мадуро пообіцяв відмовитися від використання месенджера WhatsApp і перейти до Telegram

 • 63229 переглядiв

Президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив про намір видалити WhatsApp і перейти на Telegram та WeChat. Він звинуватив WhatsApp у використанні для загроз Венесуелі.

Ніколас Мадуро пообіцяв назавжди відмовитися від використання месенджера WhatsApp і перейти до сервісів Telegram та WeChat. Про це пише телеканал Venezolana de Television, передає УНН.

Деталі

"Я розірву стосунки з WhatsApp, тому що WhatsApp використовують для того, щоб загрожувати Венесуелі. Я назавжди видалю додаток WhatsApp з мого телефону. Поступово я переведу свої контакти на Telegram та WeChat", - заявив Мадуро, виступаючи на мітингу.

Раніше Ніколас Мадуро звинуватив TikTok та Instagram у розпалюванні ненависті в країні. Він зазначив, що в TikTok поширення набули відеозаписи із закликами застосування насильства щодо прихильників чинного уряду Венесуели.

Доповнення

На президентських виборах, що відбулися 28 липня, у Венесуелі Мадуро оголосив себе переможцем. Наступного дня у Каракасі та інших містах праві екстремісти спровокували заворушення та напади на поліцейських та військовослужбовців. Понад 77 військових та правоохоронців отримали поранення, 2 загинули.

ЄС не визнає перемогу Мадуро на президентських виборах у Венесуелі05.08.24, 03:45

Популярні

Новини по темі

ЦАХАЛ повідомив про вбивство командира "Хезболли" у Лівані

 • 100741 переглядiв

Трамп прогнозує атаку Ірану на Ізраїль сьогодні вночі

 • 31541 переглядiв

На Хмельниччині чути звуки вибухів

 • 22550 переглядiв

Російські війська завдали удару по Циркунах на Харківщині

 • 23183 переглядiв