lviv-rizikuye-opinitisya-u-situatsiyi-koli-svitla-mozhe-ne-buti-tizhnyami-sadoviy

Львів ризикує опинитися у ситуації, коли світла може не бути тижнями – Садовий

 • 526997 переглядiв

КИЇВ. 18 листопада. УНН. Мер Львова Андрій Садовий заявив, що місто може опинитися у ситуації, коли світла може не бути тижнями. Про це він заявив у своєму відеозвернені, передає УНН.

Цитата

“Ми можемо з вами опинитися в ситуації, коли світла і тепла може не бути не один день, а тиждень чи два. До цього треба готуватися. Львів‘янам варто усвідомити, що реалії, з якими ми зіткнулись зараз, є буденністю для багатьох громад Сходу та Півдня України вже багато місяців”, – сказав він.

Деталі

Садовий пояснив, чому деяким містянам зовсім не вимикають світло, а деяким тричі на добу. За його словами, якщо на лінії, яка заживляє будинок, розташована лікарня чи інший об’єкт критичної інфраструктури – планово відключати будинок Укренерго не буде.

“Тому «пощастило» не всім. І тут нема справедливості, це реалії воєнного часу. Я б хотів, щоб кожен з нас це зрозумів…Складний час перед нами, але ми все пройдем з гідністю. Нехай ворог біситься від злості - ми переможемо”, – сказав міський голова.

Доповнення

Внаслідок ракетних атак рф 15 листопада, більша частина Львова залишилася без світла, не працює електротранспорт, призупинена подача тепла.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Вже 30 тижнів: білорусь знову продовжила військові навчання

     • 423997 переглядiв

    Голова ЄС попередила про проблему постачання газу в 2023 році

     • 343743 переглядiв

    Чилі внесла до "чорного списку" неплатників аліментів

     • 359455 переглядiв