litsemirne-rizdvyane-peremirya-shoygu-nakazav-pripiniti-vogon-na-36-godin

Лицемірне "різдвяне перемир'я": шойгу наказав припинити вогонь в Україні на 36 годин

 • 564089 переглядiв

КИЇВ. 5 січня. УНН. міністр оборони рф сергій шойгу віддав вказівку щодо запровадження режиму припинення вогню на лінії бойового зіткнення сторін в Україні з 12:00 6 січня на 36 годину, передає УНН із посиланням на росЗМІ.

Цитата

"Відповідно до доручення президента рф міністром оборони рф у війська віддано вказівки ввести на 36 годин з 12.00 6 січня п. р. до 24.00 7 січня п. р. режим припинення вогню по всій лінії бойового зіткнення сторін в Україні", - цитують росЗМІ заяву міноборони рф.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лицемірство залиште собі: в ОП різко відповіли на "різдвяне перемир'я" від путіна

Раніше

Російський диктатор володимир путін доручив міністру оборони рф сергію шойгу ввести режим припинення вогню в Україні з 6 по 7 січня.

Як повідомляв УНН, глова російської православної церкви патріарх кирило закликав встановити тимчасове перемир'я на Різдво.

Водночас, радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк відверто назвав заяву цинічною та підкреслив відсутність авторитету у рпц.

«РПЦ не є авторитетом для глобального православ’я та виступає лише як «пропагандист війни». РПЦ закликала до геноциду українців, заохочувала масові вбивства й наполягає на ще більшій мілітаризації Рф. Тому заява РПЦ про «різдвяне перемир’я» – цинічна пастка й елемент пропаганди», - написав Подоляк у Тwitter.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі