kultovi-sporudi-v-usikh-regionakh-perebuvayut-pid-posilenoyu-okhoronoyu

Культові споруди в усіх регіонах перебувають під посиленою охороною

 • 7999 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Будь-які провокації навколо Об’єднавчого собору будуть суворо присікатися. Про це заявив перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий на сторінці МВС у Facebook, передає УНН. 

"Будь-які провокації, спроби нагнітання ситуації навколо Об’єднавчого Собору як в столиці, так і в регіонах, будуть суворо присікатися. Правоохоронці забезпечують безпеку громадян під час заходів на Софійській площі у Києві. Також під посиленою охороною знаходяться інші культові споруди в усіх областях",- зазначив Сергій Яровий.

Перший заступник міністра наголосив, що інформація в ЗМІ про захоплення Спасо-Преображенського кафедрального собору у Вінниці не відповідає дійсності.

"Всі намагання спекулювати на темі Об’єднавчого Собору у такий важливий для держави час не допустимі. Тому закликаємо представників ЗМІ публікувати виключно перевірену інформацію", - додав він. 

Як повідомляв УНН, перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий у час проведення Об’єднавчого собору українських православних церков заявив про наявність терористичних загроз.

Нагадаємо, Об'єднавчий собор триває вже майже три години.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Об'єднавчий собор триває вже майже три години

     • 12969 переглядiв

    В Одесі викрито нарколабораторію

     • 9566 переглядiв

    У Мексиці нападники вбили трьох поліцейських і морпіха

     • 8924 переглядiв

    З'явилось перше фото з Об'єднавчого собору

     • 10607 переглядiв