kravchuk-proponuye-zamist-osoblivogo-statusu-donbasu-vvesti-osoblivu-sistemu-upravlinnya

Кравчук пропонує замість "особливого статусу" Донбасу ввести "особливу систему управління"

 • 17705 переглядiв

КИЇВ. 12 серпня. УНН. Голова української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що замість "особливого статусу" Донбасу пропонується ввести "особливий режим адміністративного управління". Про це розповів Кравчук розповів в ефірі одного з українських телеканалів, передає УНН.

"Ми пропонуємо замість загального поняття "особливий статус" Донбасу внести інші поняття….і закон України, який готується та майже готовий по тим питанням, які стосуються Донбасу та війни…Ми просимо зрозуміти нас та врахувати таке формулювання як "особливий режим адміністративного управління" і це відповідає тим реформам, які проводяться в Україні по місцевому самоврядуванню та нашим законам, які прийняті", - розповів Кравчук.

Нагадаємо, голова української делегації у Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук заявив, що компроміси, на які може піти Україна задля досягнення миру на Донбасі, стосуються особливостей місцевого самоврядування, також можна запропонувати для Донецької та Луганської областей вільну економічну зону.

Як повідомлялося, Шмигаль розповів, як працюватимуть "вільні економічні зони" на Донбасі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Кабмін схвалив вихід України з ще двох угод СНД

     • 15023 переглядiв

    Кабмін затвердив примірні договори оренди держмайна

     • 18119 переглядiв