kompaniia-hugo-boss-prodala-svii-biznes-rosiiskomu-stockmann-ta-povnistiu-vyishla-z-rynku-rosii-reuters

Компанія Hugo Boss продала свій бізнес російському Stockmann та повністю вийшла з ринку росії – Reuters

 • 18889 переглядiв

Німецький бренд Hugo Boss продав свій бізнес у Росії оптовому партнеру Stockmann. Компанія повністю вийшла з російського ринку через війну в Україні, виконавши контрактні зобов'язання перед партнерами.

Німецький модний бренд Hugo Boss повідомив у понеділок, що продав свій бізнес у росії оптовому партнеру Stockmann. Сума угоди не розкривається. Це рішення зробило Hugo Boss одним із західних брендів, які вийшли з російського ринку через війну в Україні.

Про це повідомляє Reuters, пише УНН.

Німецький модний бренд тимчасово згорнув свій роздрібний бізнес у росії незабаром після початку російського вторгнення в Україну у лютому 2022 року, призупинив онлайн-торгівлю та рекламні активності в цій країні.

Ми можемо підтвердити, що наша російська дочірня компанія була продана АТ "Stockmann" - компанії, що належить одному з давніх оптових партнерів Hugo Boss в країні

- заявили в Hugo Boss.

Жодна сторона не розкриває фінансових деталей угоди, проте російське законодавство вимагає від іноземних компаній продавати активи за ціною, зниженою мінімум на 50%.

Компанія "Stockmann" наразі не надала коментарів щодо угоди. Згідно з російською корпоративною звітністю, угода була завершена 2 серпня, і тепер АТ "Stockmann" володіє всіма акціями "Hugo Boss Rus", номінальна вартість яких становить 40 мільйонів рублів (470 588 доларів США).

Hugo Boss" потрапив під тиск від коаліції громадських організацій "B4Ukraine", які вимагають припинення постачань деяких товарів до росії."Що стосується нашого оптового бізнесу, ми виконували контрактні зобов'язання перед нашими партнерами.У цьому контексті Hugo Boss завжди дотримувався і дотримується чинних санкцій ЄС

- зазначили у компанії.

"Stockmann" в росії діє незалежно від свого колишнього фінського власника, який продав свій російський бізнес після анексії Криму росією у 2014 році.

Нагадаємо

Громадянин Нідерландів, який живе в москві імпортує до рф товари виробників, які покинули російський ринок. 

Популярні

Новини по темі

У Молдові після укусу оси помер депутат

 • 10928 переглядiв

НАБУ замовило чергову судову експертизу у "своїх"

 • 109010 переглядiв

В Одесі запрацювала інтерактивна карта пляжів

 • 10508 переглядiв