klimentu-khochut-priplesti-dribne-khuliganstvo-advokat

Кліменту хочуть "приплести" дрібне хуліганство – адвокат

 • 11094 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Затриманому "поліцейкімі" в окупованому Криму архієпископу Сімферопольському і Кримському Клименту хочуть закинути нецензурну лайку в громадському місці. Про це повідомляв адвокат Микола Полозов в Facebook, передає УНН.

"Заступник начальника поліції Сімферополя Нікітін оголосив Архієпископу Клименту, що його зараз відвезуть до Київського районного відділу поліції і оформлятимуть дрібне хуліганство за нібито нецензурну лайку", - написав він.

Пізніше він зазначив, що Климент збирався їхати до українського політв'язня Павла Гриба "щоб сповідувати і причастити", але архієпископа зняли з автобуса.

"Спочатку тримали 5 годин в одному відділі поліції, нібито він вкрав церковне вбрання. Тепер перевезли в інший і хочуть закинути нецензурну лайку в громадському місці", - підкреслив захисник.

Крім того, за словами Полозова, він разом з ще одним адвокатом Емілем Кубердіновим і архієпископом очікують вже понад годину у "відділі поліції "Київський" Сімферополя "якогось лжесвідка, який повинен показати, що Климент нецензурно висловлювався".

Нагадаємо, в окупованому Криму сьогодні затримали архієпископа Сімферопольського і Кримського Климента (Кущ).

Крім того, Омбудсмен Людмила Денисова заявила, що "причиною для затримання Климента є його запланована поїздка в СІЗО міста Ростов-на-Дону для відвідування там українського політв'язня Павла Гриба, на що ростовським судом попередньо було дано дозвіл".

У МЗС України висловили стурбованість затриманням Климента і заявили, що привернуть увагу в ООН, РЄ та ОБСЄ через це.

Як повідомлялося, спочатку Клімента доставили до Центрального районного відділу "поліції", однак згодом вирішили перевезти до Київського РВ.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Кліменту хочуть "приплести" дрібне хуліганство – адвокат

     • 11094 переглядiв

    Рятувальники почали перевірку виборчих дільниць

     • 10177 переглядiв

    Українця з підробленим паспортом спіймали на хабарі

     • 9390 переглядiв