kiyivrada-zvilnila-chastinu-sezonnogo-biznesu-vid-splati-payiv-klichko

Київрада звільнила частину сезонного бізнесу від сплати паїв - Кличко

 • 13071 переглядiв

КИЇВ. 24 липня. УНН. Київрада ухвалила рішення про звільнення від пайового внеску літні майданчики біля ресторанів та пересувні засоби сезонної торгівлі до кінця жовтня, а сезонні майданчики кафе та ресторанів - до кінця цього року. Про це повідомив київський міський голова Віталій Кличко під час брифінгу у п’ятницю, передає кореспондент УНН.

“Київрада вчора ухвалила важливе рішення для підтримки бізнесу. Про таку ініціативу ми говорили раніше. Літні та сезонні майданчики кафе, ресторанів, а також бізнес, що працює в засобах пересувної торгівлі торгівельних мереж та об’єктів сезонно торгівлі, місто звільнило від сплати пайової участі. Для літніх майданчиків біля ресторанів та пересувних (засобів - ред.) сезонної торгівлі, а також торгівельних мереж ця норма діятиме до кінця жовтня. А для сезонних майданчиків кафе і ресторанів - до кінця цього року. Підприємцям, які вже сплатили пайову участь, зарахують ці кошти на наступний період, наступний рік”, - сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що вони і надалі будуть підтримувати бізнес Києва.

“Спільно з Київським міським центром зайнятості розроблена програма підтримки працівників малого та середнього бізнесу, а також ФОПів. Це дозволило зберегти робочі місця майже 8 тис. працівників”, - додав Кличко.

За його словами, від початку карантинних обмежень Київ надав 50%знижки для малого та середнього бізнесу на сплату за оренду комунального майна. Також у разі неможливості використання об’єкта на період обмежень орендарів звільнили від оплати за договорами оренди.

Нагадаємо, ВР розблокувала підписання законопроекту про скасування реєстрації книги обліку для ФОПів.

Українські Національні Новини

Київ

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині водій вантажівки наїхав на поліцейського

     • 12059 переглядiв

    ВАКС визнав винним ексслідчого прокуратури Київщини

     • 13009 переглядiв

    Підйом танкера Delfi: оголошено тендер на понад 24 млн гривень

     • 15060 переглядiв

    Суркіс насміхається над уболівальниками "Динамо" - Алієв

     • 11883 переглядiв